TZ Zadarske županije objavila Javni poziv “Potpore događanjima” u 2017. godini.

Turistička zajednica Zadarske županije objavila je Javni poziv za „Potpore događajima“ tj. manifestacijama u 2017.godini. Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Zadarske županije i Zadarske...

Turistička zajednica Zadarske županije objavila je Javni poziv za „Potpore događajima“ tj. manifestacijama u 2017.godini.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Zadarske županije i Zadarske županije za događanja na teritoriju Zadarske županije kao motiva dolazaka turista na destinaciju, te stvaranja dodatne ponude, poglavito u pred i posezoni. U glavnom fokusu su događanja koja su motiv dolazaka turista u destinaciju te događaji koji stvaraju dodatnu ponudu i autohtoni ugođaj na destinaciji.

Jedan od glavnih ciljeva ovakve provedbe dodjele potpora jest, uz transparentnost i jasno definiranje ciljeva i svrhe programa, razvijati koncept „doživljaja“ kako bismo se prilagodili potrebama tržišta i trendovima, te postali još poželjnija destinacija, posebice u vidu jačanja prometa u periodima van ljetnih mjeseci (srpanj, kolovoz), odnosno dolazaka koji nisu motivirani proizvodom „sunce i plaža“. „ ističu iz TZ Zadarske županije

Rok za on-line prijavu te dostavu kandidatura Turističkoj zajednici Zadarske županije je 14. veljače 2017. g., a više informacija kao i potrebne obrasce pogledajte OVDJE,  a on-line prijave biti će moguće od 1. veljače na http://www.zadar.hr/hr/prijava-javni-poziv/. Konačnu odluku o potporama događanjima u 2017. godini donijet će Turističko vijeće Turističke zajednice Zadarske županije, a rezultati će biti objavljeni na Internet stranicama www.zadar.hr.

Povezane vijesti: