TZG Crikvenice pokrenula karticu s popustima za iznajmljivače

U cilju poticanja potrošnje na području Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Crikvenice pokrenula je ove godine projekt pod nazivom Kartica za iznajmljivače. Ova kartica privatnim iznajmljivačima, kod gospodarskih partnera koji...

U cilju poticanja potrošnje na području Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Crikvenice pokrenula je ove godine projekt pod nazivom Kartica za iznajmljivače.

Ova kartica privatnim iznajmljivačima, kod gospodarskih partnera koji su se uključili u projekt, omogućuje korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu.  “Cilj projekta je povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koji će rezultirati povećanjem potrošnje u našem gradu. Obzirom na značajan udjel privatnog smještaja u ukupnim noćenjima na Rivijeri Crikvenica, na ovaj način zajedno doprinosimo povećanju kvalitete turističke ponude“, ističu iz Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Karticu mogu preuzeti svi građani nositelji Rješenja o odobrenju za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu na području TZG Crikvenice  (registrirani privatni iznajmljivači smještaja), a koji su evidentirani u sustavu eVisitor.

Također, iz TZG Crikvenice pozivaju sve obrte i poduzeća koji se bave gospodarskom djelatnošću i nude proizvode i usluge za gradnju, uređenje i opremanje turističkih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu da se jave Turističkoj zajednici Grada Crikvenice i uključe u projekt kao partneri projekta.

Trenutno je preko 20 partnera koji nude popuste iznajmljivačima koji su vlasnici kartice za iznajmljivače. Tako iznajmlivači, mogu iskoristiti razne popuste poput: 10% na zavjese i dekorativne tkanine, Popust od 12% za servis klima uređaja, popust 10% na sve usluge čišćenja i pranja okućnica, terasa, fasada, pročelja objekata, bazena i svih kućanskih perivih površina itd..

Više nego zanimljiv i pohvalan projekt TZG Crikvenice, pogotovo jer to dodatni motiv za legalizaciju iznajmljivača. Što više motiva, uz dobru kontrolu, do suzbijanja crnog tržišta – kako državi, tako i kolegama iznajmljivačima zbog nelojalne konkurencije.

Foto: TZG Crikvenica


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN