U Crikvenici 4 . Festival kolača i sladoleda

Slatko, slađe… najslađe je na Rivijeri Crikvenici! Kada? Od 10. do 11. rujna 2016. na 4. Festivalu kolača i sladoleda. Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce će posjetitelje dočekati s...

Slatko, slađe… najslađe je na Rivijeri Crikvenici! Kada? Od 10. do 11. rujna 2016. na 4. Festivalu kolača i sladoleda.

Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce će posjetitelje dočekati s primamljivim i ukusnim slasticama. U hotelima, restoranima, slastičarnicama i caffe barovima cijele rivijere pripremat će se posebna ponuda slastica pa će posjetitelji, između ostaloga, moći uživati u Torti “Frankopan”, ledenim i “sushi” palačinkama, domaćem sladoledu, čokoladnim kuglama s domaćim sladoledom od bijele kave i viskija i mnogim drugim tradicionalnim i poznatim, ali i novim i maštovitim okusima.

Festival kolaca i sladoleda

U centru Crikvenice, na Trgu Stjepana Radića, će se u subotu, 10. rujna, održavati zabavni program za djecu i odrasle. U 9:30 h počinje nastup djece iz crikveničkih osnovnih škola Vladimira Nazora i Zvonka Cara. Mališani će uživati i u veselome programu uz klaunicu Karmelino i klauna Rudija te likovnu animaciju, a za ugodnu glazbenu podlogu pobrinut će se glazbeni sastav “Mistral”. Od 9 do 13 h će na crikveničkome trgu biti i prodajna izložba primamljivih i ukusnih kolača, sladoleda i ostalih slastica.

festvalkolaca2

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN