Valamar i TUI sklopili Ugovor o suradnji za 2019.godinu

Valamar Riviera d.d. sklopila je ugovor o suradnji s TUI UK za 2019.godinu. Ugovor je sklopjen za pružanje ugostiteljskih usluga u objektima Valamara procijenjene ukupne godišnje vrijednosti 125.525.400 kuna....

Valamar Riviera d.d. sklopila je ugovor o suradnji s TUI UK za 2019.godinu.

Ugovor je sklopjen za pružanje ugostiteljskih usluga u objektima Valamara procijenjene ukupne godišnje vrijednosti 125.525.400 kuna.

Poslovnom suradnjom sa TUI UK, vodećim turoperatorom na europskom emitivnom tržištu, osiguran je dio popunjenosti hotela, kako u glavnoj tako u predsezoni i podsezoni 2019. godine, ističu iz Valamara.

Podignut kredit u OTP banka Hrvatska i OTP Bank Nyrt, Mađarska

Valamar Riviera d.d. je također putem Zagrebačke burze objavila kako je sklopila ugovor o klupskom kreditu s OTP banka Hrvatska dioničko društvo iz Splita i s OTP Bank Nyrt iz Budimpešte u ukupnom iznosu od EUR 40 milijuna radi financiranja dugoročnih investicija Društva.

VALAMAR U 2019. GODINI ULAŽE 793 MILIJUNA KUNA

Foto: Valamar

Nadzorni odbor najveće hrvatske turističke kompanije Valamar Riviere odobrio je naredni investicijski ciklus čime će ukupna ulaganja u Valamarovim destinacijama doseći 793 milijuna kuna u 2019. godini.

Investicijski projekti u 2019. godini fokusirani su na repozicioniranje portfelja prema ponudi i uslugama visoke dodane vrijednosti. Valamar Riviera time će zaokružiti trogodišnji investicijski ciklus vrijedan više od 2 milijarde kuna koji je bio predviđen unutar poslovne strategije rasta i razvoja Valamara do 2020. godine. 

POVEZANA VIJEST:

Vijesti: