Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike te podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima

U znak zahvalnosti djelatnicima koji su kroz izazove pokazali zajedništvo i solidarnost te izvrsnim radom osigurali odličnu uslugu gostima u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima, Valamar će ususret...

U znak zahvalnosti djelatnicima koji su kroz izazove pokazali zajedništvo i solidarnost te izvrsnim radom osigurali odličnu uslugu gostima u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima, Valamar će ususret božićnim blagdanima svim stalnim djelatnicima i zaposlenicima na određeno vrijeme osigurati potporu u vrijednosti od ukupno 1,000 kuna, i to u obliku novčane potpore od 600 kuna i Valfresco Direkt vaučera od 400 kuna. 

Kroz Valfresco Direkt vaučer Valamar će podršku usmjeriti i na više od stotinu domaćih proizvođača i OPG-ova. Također, Valamar će svim sezoncima i stalnim sezoncima u radnom odnosu na dan 1. prosinca 2020. godine, isplatiti novčanu potporu za Božić u iznosu od 600 kuna do 22. prosinca 2020.

Podsjetimo, Valamar je ove godine pokrenuo Valfresco Direkt online trgovinu s dostavom na području Istre, šireg područja Rijeke i otoka Krka te osigurao inovativnu uslugu za goste i sugrađane koji u bogatoj ponudi mogu birati svježe i domaće namirnice lokalnih proizvođača i OPG-ova, kvalitetna gotova i polugotova jela pripremljena u skladu s visokim Valamar standardima, te različite potrepštine.

U izazovnoj godini za čitavu ekonomiju, a posebno za turizam, odgovorno poslovanje i povjerenje djelatnika, dioničara, partnera i ostalih dionika Valamara bili su presudni za uspješno upravljanje krizom. Valamar je u krizi djelovao aktivno i brzo te je uspješno očuvao sva radna mjesta, likvidnost i dugoročnu održivost poslovanja, a programom očuvanja radnih mjesta „Pauza, Restart“ nastavit će se provoditi u Valamaru do početka naredne turističke sezone uz podršku Vlade i socijalnih partnera” ističu iz Valamara.

Valamar je ove godine dobitnik i nagrade Indeks DOP-a kao najbolja velika kompanija u Hrvatskoj na području društvene odgovornosti i održivog poslovanja te je proglašen najpoželjnijim poslodavcem u turizmu i 6. je najbolji poslodavac u Hrvatskoj. 

/ / / ZELENI VALAMAR JE PUNO VIŠE OD DRUŠTVENO ODGOVORNOG POSLOVANJA. TO JE VRIJEDNOST, OBEĆANJE I POSLOVNA FILOZOFIJA BREND

Foto: Valamar

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN