Valamar prvi u Hrvatskoj zaposlenicima osigurao smještaj u hotelu s bazenom

Minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna za zaposlenike koji odrade puni mjesečni fond sati, 13. plaća u iznosu od 5000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima...

Minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna za zaposlenike koji odrade puni mjesečni fond sati, 13. plaća u iznosu od 5000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji će u 2019. godini raditi najmanje deset mjeseci, posebne nagrade u iznosu od 1200 do 2000 kuna za sezonske radnike i božićnica od 2000 kuna za sve stalno zaposlene djelatnike samo su neki od benefita koje Valamar Riviera nudi svojim zaposlenicima.

Pored toga, kompanija svim svojim zaposlenicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurava kvalitetan smještaj i tople obroke, a od ove godine sezonski radnici koji će doći raditi u destinaciju Rabac bit će smješteni u hotelu s bazenom.

„Valamar je dosad uložio više od 60 milijuna kuna u kvalitetan smještaj za zaposlenike pa tako, pored Rapca, sezonski radnici već imaju osiguran smještaj u hotelima za zaposlenike Kuća Valamar na dvije lokacije u Poreču te na Krku. U tijeku je također i gradnja pete Kuće Valamar u Dubrovniku, u koju će prvi sezonski radnici ući iduće godine“, rekla je Ines Damjanić Šturman, direktorica Sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.

Kuća Valamar u Rapcu

Novootvoreni hotel za zaposlenike Kuća Valamar u Rapcu ima tri objekta sa smještajnim jedinicama. U glavnom objektu nalazi se recepcija za prijavu te pansionski restoran u kojem se poslužuje doručak, a druga dva objekta opremljena su zajedničkom kuhinjom sa svom opremom te priborom potrebnim i za samostalno pripremanje obroka. Za zajednička druženja i opuštanje nakon posla, zaposlenicima su na raspolaganju prostor za video i društvene igre opremljen igraćom konzolom, stolnim nogometom, stolnim hokejem, pikadom i društvenim igrama, dnevni boravak sa zajedničkim televizorom te vanjske zone za druženje s roštiljem. Također, u sklopu hotela za sezonce je i prostor predviđen za odlaganje bicikala te praonica i sušionica rublja.

I zaposlenici su ljudi, zar ne?

Ovaj i slični članci na temu podizanja radnih uvjeta za zaposlenike trebali su biti objavljeni prije 5-10 godina, te danas sasvim sigurno ne bi imali ovakve probleme s iseljavanjem te radnom snagom u turizmu. No, bolje ikad nego ikada, te se ove godine najveće hotelske kuće znatno podigle i poboljšale uvijete za svoje zaposlenike, pa tako i Valamar koji je bio i je upravo jedan od predvodnika. Bravo za Valamar.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN