Valfresco Direkt krenuo s dostavom i na otoku Krku

Od sredine rujna Valfresco Direkt usluga proširila se i na područje Rijeke i Opatijske rivijere, a od 01.listopada Valamarova online trgovina postala je dostupna i na otoku Krku. Valfresco Direkt...

Od sredine rujna Valfresco Direkt usluga proširila se i na područje Rijeke i Opatijske rivijere, a od 01.listopada Valamarova online trgovina postala je dostupna i na otoku Krku.

Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine.

U ponudi Valfresco Direkta nalazi se širok izbor svježih domaćih proizvoda i namirnica lokalnih proizvođača i OPG-ova, polugotova i gotova jela po tradicionalnim recepturama pripremljena u Centralnoj kuhinji i distributivnom centru Valamara u Vinežu, kao i mnoge druge potrepštine koje se inače kupuju u marketu. 

Valfresco Direkt dostava je osigurana svakog dana, uključujući nedjeljom i blagdanima, a dovoljno je da kupac izvrši narudžbu do 13 sati kako bi mu proizvodi bili dostavljeni već idućeg dana, uz mogućnost plaćanja  gotovinom pouzećem ili kartično online.

Valamar surađuje s više od stotinu lokalnih partnera i dobavljača s područja Istre i Kvarnera, te Slavonije i Dalmacije, s ciljem širenja suradnje na zainteresirane partnere iz svih dijelova Hrvatske.

Među partnerima Valfresco Direkta je i OPG Pavan Leon iz Vrbnika na otoku Krku koji posluje već dvadesetak godina, a poznati su po proizvodnji čistog ovčjeg sira, miješanog sira i skute te izrazito kvalitetne janjetine, različitog povrća te vina Žlahtine.

Valamar je još početkom lipnja pokrenuo svoju uslugu online trgovine

Valfresco Direkt za sve građane i turiste na području Istre, a krajem lipnja je postala dostupna i za goste u Valamarovim kampovima na otoku Krku.

Zanimljivo, Valamar je tu ušao i na tržište privatnog smještaja kojem također nudi svoju ponudu jela tj. radi se o web trgovi koja dostavlja lokalne namirnice i svježe pripremljena gotova jela, bilo u njihove objekte kao što su kampovi, naše domove za privatne korisnike, a tako i turistima u njihove apartmane. Svakako veliki “game changer” u našem turizmu i za Valamar, a koji je time ušao i u segment trgovine te još jače u segment ugostiteljstva.

Foto: Srđan Hulak produkcija

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN