Veći broj letova Air France-a prema hrvatskim destinacijama

Air France, a kako bi podržao postupni oporavak putovanja koji se očekuje tijekom ljetnog razdoblja, povećava broj letova prema ljetnim odredištima. Trenutno je u ponudi 80 sezonskih ruta, uključujući...

Air France, a kako bi podržao postupni oporavak putovanja koji se očekuje tijekom ljetnog razdoblja, povećava broj letova prema ljetnim odredištima. Trenutno je u ponudi 80 sezonskih ruta, uključujući 22 nove u Francuskoj, Europi i sjevernoj Africi iz Pariz-Charles de Gaulle, Pariz-Orly i francuskih regija.

S 39 sezonskih ruta na mreži srednjih linija, Air France će svojim kupcima ponuditi širok izbor odredišta. Ovog ljeta ova zrakoplovna kompanija dodaje 14 novih ruta u svoju mrežu.

Povećanje letova zrakoplovne kompanije Air France prati i povećanje broja letova prema hrvatskim ljetnim odredištima. Tako će počevši od 31. svibnja Air France za Dubrovnik imati četiri tjedne frekvencije s porastom do 11 tjednih letova tijekom vrhunca ljetne sezone od 5. srpnja do 29. kolovoza. Od istog datuma, dakle 31. svibnja, francuska aviokompanija letjet će prema Splitu četiri puta tjedno s porastom do sedam tjednih letova tijekom vrhunca ljetne sezone. I na kraju trenutne tri frekvencije za Zagreb povećat će se na sedam tjednih letova tijekom vrhunca ljetne sezone, od 5. srpnja do 29. kolovoza.

Ovaj raspored letenja može se promijeniti ovisno o ograničenjima putovanja, poručuju iz Air France-a. Od početka krize COVID-19, Air France prilagođava svoju ponudu u stvarnom vremenu, uzimajući u obzir promjene u zdravstvenoj situaciji.

Naslovna fotografija: Air France

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN