Upoznajte Zagrebačku županiju kroz virtualnu šetnju zelenim zagrebačkim prstenom

U vrijeme kada je potrebna samoizolacija, mnogi će posegnuti za raznim internet sadržajima, a virtualne šetnje postale su pravi hit. Već smo pisali o virtualnim muzejima, a virtualno možete...

U vrijeme kada je potrebna samoizolacija, mnogi će posegnuti za raznim internet sadržajima, a virtualne šetnje postale su pravi hit.

Već smo pisali o virtualnim muzejima, a virtualno možete posjetiti i destinacije. Osim kroz panoramske kamere, neke destinacije, kao što je Zagrebačka županija, nudi i virtualnu šetnju destinacijom koju komunicira putem društvenih mreža.

Kako bi ostali u doticaju sa onim što nas čeka i čemu se možemo veseliti, nakon prestanka samoizolacije, Turistička zajednica Zagrebačke županije uz hashtag #PutujVirtualno, #ostanidoma i #ExploreZagrebCountyOnline promovira virtualni “doživljaj” svoje destinacije i muzeje.

Tako virtualno možete prošetati kroz općine i svih devet gradova županije, kao i virtualno posjetiti sve muzeje na području Zagrebačke županije.

Virtualne šetnje postoje odavno, a u ovim nam trenucima omogućuju najsigurniji put iz izolacije koja nas je okovala. Tako putem virtualne šetnje gosti mogu vidjeti atrakcije Zagrebačke županije kroz prirodne, povijesne, kulturne i gastronomske znamenitosti iz udobnosti svoga doma “ističe Ivana Alilović, TZ Zagrebačke županije te dodaje kako je ovo prilika i za one koji možda nikad nisu vidjeli koje ljepote krije zeleni zagrebački prsten i stoga predlaže da ih gosti posjete virtualno.

Virtualnu šetnju Zagrebačkom županijom možete pogledati ovdje, dok virtualne muzeje možete posjetiti ovdje

Odličan sadržaj za komunikaciju svim pružateljima smještaja i usluga u Zagrebačkoj županiji

Trenutno pričati o turizmu je nažalost deplasirano, sukladno cijeloj situaciji, no to ne znači da ne treba komunicirati. Pod mantrom “Ne otkazuj putovanje nego prolongiraj” ili sada je vrijeme za planiranje i istraživanje budućeg putovanja, svi turistički djelatnici mogu iskoristiti ovaj sadržaj za komunikaciju na svojim društvenim mrežama.

Kao recimo ovako nekako:

Prođite kroz zelenilno Samoborskog gorja, duboko udahnite i barem ovim putem zamislite da ste tamo, prošećite ruševinama Starog grada Zelingrada, dođite do šume Žutice i saznajte sve zanimljivosti tog područja.

ili

Prisjetite se krajolika, mirisa i posebnosti, probudite istraživača u sebi, zabavite se , a možda vam otvori i neke nove poglede na sadašnjost

ili

Nakon što ste ‘udahnuli svježi zrak’ pozivamo vas da posjetite i naše muzeje, a najbolje od svega ne trebate platiti ulaznicu, samo se udobno smjestite i kliknite ovdje

Povezane vijesti: