We love Zagreb – odličan promotivni video s pričom o Zagrebu

Video je danas “must have” alat kada pričamo o turističkoj promociji. No, kako bi dobili viralnost i kako da bi se istaknuli od mase promotivnih turističkih videa, potrebno je...

Video je danas “must have” alat kada pričamo o turističkoj promociji.

No, kako bi dobili viralnost i kako da bi se istaknuli od mase promotivnih turističkih videa, potrebno je investirati u kvalitetu i profesionalnu produkciju, koja naravno košta, ali i daje rezultate, kao i da video ima zanimljivu priču koja te vuče da ga pogledaš do kraja i koji ti ostaje u sijećnjau. Masovnom upotrebom dronova, novih tehnologija kao 4k rezolucije videa, video je u turizmu definitivno glavni mamac za pričanje priče i stvaranje motiv dolaska.

A kako se istaknuti od mase i kroz video ispričati priču koji te zove da posjetiš neku turističku destinaciju, pokazuje promotivni video TZG Zagreba.

Stalo se vrtimo oko pričanje priča jer upravo je to ono što je potrebno našem turizmu – pričati naše autentične priče, a biti neke loše kopije drugih turističkih destinacija. Tako i video, zvuk i slika moraju pričati priču. Iako je video star preko godinu dana i nekako je prošao ispod radara, svakako je odličan primjer kako kroz video ispričati priču o turističkoj destinaciji.

Uvijek koristite profesionalne usluge i gledajte kvalitetu, a ne kako što manje proći i snimiti video mobitelom, jer u konačnici  jedino važno je konačni proizvod i poruka. Naravno, nakon snimanja videa, potrebno je uložiti u promociju istog kako bi ga što više ljudi vidjelo, jer možemo imati najbolji proizvod na svijetu, no ako nitko za njega ne zna, sve pada u vodu.

Naravno, uvijek postoje i oni koji nude usluge puno jeftinije…

POVEZANA VIJEST:

VIDEO KAO MOĆAN ALAT U PROMOCIJI: POGLEDAJTE FENOMENALAN NAJAVNI VIDEO 53.VINKOVAČKIH JESENI

KAKO JE NASTAO MALO DRUGAČIJI PROMOTIVNI TURISTIČKI VIDEO STONA, NAŠEG TURISTIČKOG BISERA

ILIJA BRAJKOVIĆ, KONTRA: INSTARGAM I VIDEO SU “MUST HAVE” KANALI U OGLAŠAVANJU TURIZMA

Vijesti: