Winter Pass – zimska propusnica i ekstenzija Riječke turističke kartice

Svi posjetitelji Rijeke koji u gradu borave dva ili više noćenja do 31. ožujka 2022. imaju mogućnost dobiti Winter Pass, koja omogućuje da uključene atrakcije i sadržaje posjećuju potpuno...

Svi posjetitelji Rijeke koji u gradu borave dva ili više noćenja do 31. ožujka 2022. imaju mogućnost dobiti Winter Pass, koja omogućuje da uključene atrakcije i sadržaje posjećuju potpuno besplatno. Naime, radi se o zimskoj ekstenziji Riječke turističke kartice – Rijeka Tourist Card, a koja će bit u prodaji od 1. travnja 2022. godine.

Uz dva velika tradicionalna događanja – Rijeka Advent i Riječki karneval, turisti mogu besplatno posjetiti sve muzeje, Art Kvart, Astronomski centar Rijeka te Bazene Kantrida.

Što se tiče muzeja, posjetitelji tako mogu posjetiti Muzej grada Rijeke, odnosno njegove postave u Palači Šećerane, Kockici i na Žabici gdje se nalazi izložba o riječkom torpedu, MMSU, Prirodoslovni muzej Rijeka, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, JGL Muzej farmacije, Peek&Poke – Muzej djetinjstva i Muzej informatike te Trsatski kaštel.

Winter Pass funkcionira na način da će posjetitelji, nakon što rezerviraju smještaj za dva ili više noćenja u Rijeci te po dolasku u odabrani smještaj, dobiti svoj Winter Pass. Winter Pass sastoji se od vouchera s QR kodom te će biti poslan na e-mail posjetitelja. Besplatan ulaz u odabrane znamenitosti se ostvaruje predočenje QR kod na njihovom ulazu.

Rijeka Tourist Card je turistička kartica koja osigurava najbolje popuste za najvažnije gradske atrakcije.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN