World Travel Market od 7. do 9. studenog u Londonu

World Travel Market u Londonu je vodeći svjetski događaj turističkog sektora gdje se turistički djelatnici iz cijelog svijeta nalaze i dogovaraju novi turističke priče. Kroz svoje industrije mrežama, bez...

World Travel Market u Londonu je vodeći svjetski događaj turističkog sektora gdje se turistički djelatnici iz cijelog svijeta nalaze i dogovaraju novi turističke priče.

Kroz svoje industrije mrežama, bez premca globalni doseg, WTM u Londonu stvara osobne i poslovne prilike, pružajući klijentima kvalitetne kontakte, sadržaja i turističku zajednicu.Svi sektori turizmu su zastupljeni uključujući turističke zajednice, zračne prijevoznike, turističke agencije, hoteli kao i turističke djelatnike iz svih mogućih turističkih niša. Ove godine se očekuje kako će na vodećem svjetskom sajmu turističke industrije nazočiti preko 50.000 predstavnika turističke industrije iz cijelog svijeta, a prema informacijama organizatora sajma, na WTM-u 2015. vrijednost ugovorenih poslova iznosila je više od 2.5 milijarde GBP.

wtm-london

Više nego dovoljan razlog da budete na WTM, a prijavit se možete ovdje

Vijesti: