Yahoo! uvrstio Istru u TOP destinacije za 2020.

Yahoo! preporučuje Istru Britancima za putovanje  u nadolazećoj godini. Dvanaest odabranih odredišta, po pisanju portala Yahoo!, nudi veću vrijednost za novac i priliku za širenje vidika uz naglasak da...

Yahoo! preporučuje Istru Britancima za putovanje  u nadolazećoj godini.

Dvanaest odabranih odredišta, po pisanju portala Yahoo!, nudi veću vrijednost za novac i priliku za širenje vidika uz naglasak da predstavljaju odličnu alternativu  mjestima poput Majorce i Marbelle u Španjolskoj, u koje Britanci tradicionalno rado putuju.

U članku pod naslovom “Vrhunske destinacije za odmor 2020: 12 najboljih mjesta za putovanja iduće godine” urednica Francesca Specter predstavlja Istru kao srcoliki poluotok na sjeverozapadu Hrvatske. Opisuje je kao mjesto lišeno gužvi, s dugom obalom i šljunčanim plažama, a za ilustraciju je odabrala fotografiju Rovinja, snimljenu iz zraka. 

Na popisu se nalaze i engleska pokrajina Kent, portugalska pokrajina Algarve i Asturija na sjeveru Španjolske, a iza našeg poluotoka slijede Kanarski otoci, južna Goa, čileanski Lake District, šrilanski Kalkudah Beach, Fort Cochin u Indiji i Nicoya u Kostariki te francuski Arles i grčki Peloponez.

Ustvari cijela je priča zanimljiva jer se radi o native članku jedne booking platforme, koja s desne strane nudi svoju opciju za booking hotela. Istražite, možda imaju zanimljivu priču da se i Vaš hotel nađe na listi platforme. Uvijek je dobro da prihod ne dolazi samo s jedne platforme, kao i da ste samo na jednoj platformi. Pošto su pozicionirali svoj narativ preko stranice Yahoo! vrijedi istražiti.

No bez obzira na to, svaka ovakva vijest na globalnim medijima generiraju veliku vidljivost i besplatni PR te jačanju reputacije i prepoznatljivosti naše destinacije na svjetskim tržištima. Pogotovo je ova vijest značajna jer se radi o nišom tržištu tj. o tržištu Velike Britanije.

PRILOG: YAHOO! Vrhunske destinacije za odmor 2020: 12 najboljih mjesta za putovanja iduće godine

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN