Za pet dana počinju Dani turizma na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Od 15. do 17. travnja 2019. godine u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu održat će se Dani turizma 2019. Tema događaja je budućnost turizma s naglaskom na održivi razvoj...

Od 15. do 17. travnja 2019. godine u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu održat će se Dani turizma 2019. Tema događaja je budućnost turizma s naglaskom na održivi razvoj te marketing u turizmu.

Na eventu će se odgovarati i na pitanja poput načina oglašavanja i korištenja alata prilikom promocije u turizmu te na koji način će se razvijati turizam narednih godina i koji nas trendovi očekuju.

Događaj će se sastojati od raznih predavanja i radionica kroz tri dana. Seriju predavanja otvorit će Damjana Domanovac, vlasnica i organizatorica sajma Place2Go s temom „Oglašavanje i marketinški alati u turizmu“. Marketing i oglašavanje u hotelijerstvu predstavit će internet marketing manager Hotela Dubrovnik Tomislav Kosir. Prvi dan predavanja zaključit će Mirna Draženović i Iva Klarić s portala muze.hr,a pričat će o upravljanju projektima u kulturi i turizmu.

Drugi dan predavanja, utorak, otvorit će Dino Oreški, suosnivač Udruge Ecommerce, s izlaganjem na temu „Kako izraditi kvalitetan sadržaj za goste luksuznih hotela i resorta“. Iz konzultantske kompanije Horwath HTL predavanje će održati Emanuel Tutek na temu trendova u turizmu i njihovog utjecaja na budućnost. Zadnje predavanje za utorak rezervirano je za Vanju Krajinović s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s temom „Održivost turizma“.

Srijeda je predviđena za radionicu Kate Barišić, vlasnice webshopa PokloniMe.hr na temu „Zagreb Time Travel / Kako napraviti turistički proizvod“. Broj mjesta je ograničen te se svi zainteresirani mogu prijaviti OVDJE.

Događanje organizira studentska udruga Tourism Lab koja ovim projektom želi potaknuti sudionike na buduću edukaciju i aktivnost u turizmu te potaknuti zainteresiranost i motivirati da svoje daljnje akademsko usavršavanje nastave upravo u tom području.

Sudjelovanje na eventu je besplatno, a više informacija možete pronaći OVDJE.

Izvor / Foto: Facebook / Dani turizma 2019.

Povezane vijesti: