#ZagrebLovesYou – odlična priča i narativ filma kampanje TZ grada Zagreba

Nakon kampanje „Sa zagrebačkih prozora“ , virtualnog muzeja i koncerta grupe Filmmusicorkestar s krova turističkog autobusa, TZG Zagreba krenula je u novu kampanju #ZagrebLovesYou u kojoj je predstavila dva promotivna filma....

Nakon kampanje „Sa zagrebačkih prozora“ , virtualnog muzeja i koncerta grupe Filmmusicorkestar s krova turističkog autobusa, TZG Zagreba krenula je u novu kampanju #ZagrebLovesYou u kojoj je predstavila dva promotivna filma.

Tako TZGZ poziva građane i posjetitelje da fotografiraju i podijele slike iz Zagreba, fokusirajući se na uspomene kada je Zagreb bio pun života, prije koronavirusa, tj. uspomene na druženja, koncerte i događanja, uz naznaku #ZagrebLovesYou i tako budu dio istoimene kampanje TZGZ.

Zagreb Love You / Odličan film i narator priče

Narator u filmu Zagreb Loves You, g. Rob Reider, američki je peterostruki dobitnik Emmy nagrade za svoje emisije i glazbene skladbe. Odličan primjer kako su i druge turističke zajednica, trebale reagirati u ovo krizno vrijeme za turizam. Tako da je TZGZ ovaj put najviše poztivno odskočila od svih TZ- u Hrvatskoj, pa čak i od HTZ-a.

Doduše sada kreće nova faza komunikacije, uskoro više o tome.

Uz spomenute fotografije i film Zagreb Loves You, kampanja se sastoji još od dva elementa – galerije fotografija Zagreba u kojem se donedavno bezbrižno uživali #DreamNowVisitLater i filma Zagreb. Be There. Again… koji je TZGZ kreirala od postojećih promotivnih filmova kao zahvalu sugrađanima koji su u ovim nesvakidašnjim i kriznim vremenima pokazali društvenu odgovornost i ostali doma.

U zadnjih gotovo dva mjeseca doista smo imali prilike vidjeti da nismo sami te da naši sugrađani, kao i naši posjetitelji ili oni koji će nam tek doći, vole i osjećaju Zagreb. Stoga smo, putem emotivnog filma Zagreb Loves You,željeli pokazati cijeli spektar osjećaja koje smo proživjeli i, za razliku od uobičajenih turističkih promotivnih filmova, htjeli smo prikazati i naš ranjeni, ali opet živ i ponosit Zagreb. U jeku pandemije korona virusa i nakon zagrebačkog potresa, sveobuhvatnom kampanjom #ZagrebLovesYou, željeli bismo ostati u kontaktu sa svima koji su bili u našem gradu, ponijeli iz njega lijepe uspomene te, naravno, sa Zagrepčanima i ljudima u Hrvatskoj i izvan nje koji vole Zagreb. “, izjavila je direktorica TZGZ, dr.sc. Martina Bienenfeld. 

 Kampanja traje od 5. do 19. svibnja na društvenim mrežama TZGZ. Više informacija o kampanji pogledajte OVDJE

Povezane vijesti: