Zaton Holiday Resort domaćin mini golf svjetskog prvenstva

Na novoizgrađenom Miniature Golf te Felt Golf terenu, u sklopu activity parka Zaton Holiday Resorta, za vikend održalo se internacionalno Grand Prix prvenstvo u mini golfu. Natjecanje okuplja više...

Na novoizgrađenom Miniature Golf te Felt Golf terenu, u sklopu activity parka Zaton Holiday Resorta, za vikend održalo se internacionalno Grand Prix prvenstvo u mini golfu.

Natjecanje okuplja više od 30 igrača iz 6 europskih zemalja (Njemačke, Švicarske, Austrije, Češke, Italije, Švedske) i uvertira je za World Adventure Golf Masters i World Championship koji će se održati ove godine u rujnu također u Zaton Holiday Resortu. “Kontinuirano ulaganje u podizanje kvalitete turističke ponude naselja kao i u stvaranje novih sadržaja, siguran je smjer prema jačanju pred i posezone. Investicijom u mini golf terene otvorili smo put ka novom turističkom segmentu. Valja spomenuti kako su upravo Nijemci, naši najbrojniji gosti, golferska nacija broj jedan” istaknuo je Ivo Bobić, direktor naselja.

Zaton Adventure Golf na svakoj od 18 rupa ima umanjene replike kulturno-povijesnih spomenika, od amfora, ostataka rimskog hrama iz Nina, kule Kaštelina do svima crkvice sv. Nikole, a Zaton Adventure Golf je i prvi natjecateljski teren sa službenom licencom u Hrvatskoj.

Izgradnjom dva nova mini golf terena Zaton je postao jedinstveni centar takve vrste u svijetu, jedina lokacija s 3 tipa terena; Miniature, Adventure i Felt Golf, a Zaton Adventure Golf je investicija vrijedna je oko dva milijuna kuna iz 2015. godine.

Novi renovirani bazenski kompleski u 2017. godini – investicija 50 milijuna kuna 

Jedan od najboljih hrvatskih kampova, Zaton Holiday Resort, u potpunosti će obnoviti postojeće bazene te izgraditi nove investicijom od 50 milijuna kuna. Renovirani bazeni biti će prilagođeni kako odraslima tako i djeci, a svi će oni moći uživati u brojnim atrakcijama i dodatnim sadržajima.

Bazenski kompleks Zaton Holiday Resorta sastoji se od: 2 obnovljena postojeća bazena, bazen za odrasle, dubine 1,30 m i površine 825 m2 i bazen za djecu, dubine 0,30 m i površine 340 m2,,3 wellness bazena s hidromasažnim ležaljkama, za sve željne opuštajućih trenutaka, dubine 0,90 m i površine od 86 do 115 m,Bazen za plivanje, dubine 1,30 m i površine 182 m2,2 bazena za mlade, spojena toboganom, za sve željne vodene zabave, površine 60 m2 i 220 m,Spray park te amfiteatar za animaciju, kapaciteta 750 osoba.

Investicijama tu nije kraj, tako će Zaton Holiday Resort u 2018. renovirati apartmane s tri zvjezdice koji će podići kvalitetu na četiri zvjezdice.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN