6. Nacionalni Forum obiteljskog smještaja ove godine u Istri

Nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) održat će se 27. – 28. 3. u Pazinu u organizaciji Zajednice obiteljskog turizma HGK. Ovogodišnji FOS obradit će sve aktualne teme i trendove...

Nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) održat će se 27. – 28. 3. u Pazinu u organizaciji Zajednice obiteljskog turizma HGK.

Ovogodišnji FOS obradit će sve aktualne teme i trendove za obiteljski smještaj, a iz Zajednice obiteljskog turizma HGK očekuju kako će okupiti oko 700 sudionika. Iako se programa događanja još dovršava, dobro je znati datum i mjesto kako bi se znali organizirati.

Također, u sklopu FOS-a, Zajednica obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore provodi će se i ocjenjivanje obiteljskog smještaja u okviru akcije Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku.

Foto: HGK

FOS – Forum obiteljskog smještaja

Nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) jedini je nacionalni skup pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu (iznajmljivača) iz cijele Hrvatske, koji razmatra aktualne teme te nudi edukativne sadržaje i umrežavanje s ponuđačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj.

FOS okuplja vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju. Prvi je put održan 2014. u Opatiji, a organizator mu je Zajednica obiteljskog turizma pri HGK, osnovana 2010. godine.

Sekcije Zajednice osnovane putem mreže županijskih komora uspješno okupljaju, koordiniranju i obrazuju iznajmljivače po cijeloj Hrvatskoj, a posebno su prepoznati regionalni forumi proizašli baš iz ovoga nacionalnog okupljanja iznajmljivača.

Naslovna fotografija: TZ Središnje Istre, Ilustracija: HrTuriam.hr

Povezane vijesti: