Anketa Nacionalne udruge ugostitelja o poslovanju ugostiteljstva

Nacionalna udruga ugostitelja ( NUU ) za potrebe istraživanja tržišta, identificiranja problema i predlaganja adekvatnih rješenja provodi Upitnik o poslovanju u ugostiteljstvu. Anketa se bazira na poslovanje ugostitelja za...

Nacionalna udruga ugostitelja ( NUU ) za potrebe istraživanja tržišta, identificiranja problema i predlaganja adekvatnih rješenja provodi Upitnik o poslovanju u ugostiteljstvu.

Anketa se bazira na poslovanje ugostitelja za razdoblje od siječnja do kolovoza 2021. godine usporedno sa istim razdobljem 2019. godine, a iz NUU-a navode kako je cilj ovog istraživanja utvrditi realnu sliku stanja u sektoru ugostiteljstva.

Vaši podaci su nam iznimno važni. Vaši podaci će ostati anonimni, a zbirni rezultati upitnika će biti javno objavljeni na društvenim mrežama Nacionalne udruge ugostitelja te dostavljeni sudionicima putem adresa e-pošte.Za sva dodatna pitanja i informacije Vam stojim na raspolaganju putem e-mail adrese Udruge: ured@nuu.hr .

Upitnik o poslovanju u ugostiteljstvu možete ispuniti OVDJE . Uključite se, jer zajedno ste jači

POTPORA ZADŽAVANJA RADNIH MJESTA

Nacionalna udruga ugostitelja traži da se u žurnom postupku naredi ponovno razmatranje i uklanjanje nepravednog, nepoštenog i diskriminatornog uvjeta od 70 % radnog kolektiva sa stečenim pravom za dobivanje EU digitalne COVID potvrde kao uvjeta za ostvarivanje punog prava iz Programa zadržavanja radnih mjesta u djelatnostima smanjenje gospodarske aktivnosti za srpanj 2021.

Nakon 17 mjeseci pandemije i borbe za golu egzistenciju prema navodima NUU-a pandemija je je dovela do blokade 42% ugostitelja, ugasila 1.100 ugostiteljskih objekata, a iz branše udaljilo više od 11 tisuća ljudi.

Foto: NUU

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN