Bernard Zenzerović novi direktor Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske

Novi direktor Stručne službe Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) je Bernard Zenzerović, odlučio je Izvršni odbor Udruge.  Prije dolaska na ovo radno mjesto, koje preuzima 14. listopada, Zenzerović...

Novi direktor Stručne službe Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) je Bernard Zenzerović, odlučio je Izvršni odbor Udruge. 

Prije dolaska na ovo radno mjesto, koje preuzima 14. listopada, Zenzerović je radio u Millenium promociji kao izvršni direktor projekta razvoja sustava strateškog upravljanja i managementa Jadranka grupe. 

Ranije je radio kao voditelj ureda uprave i investicija Karisma Hotels Adriatic, kamo je došao iz Ministarstva turizma s pozicije tajnika kabineta ministra. 

Tijekom karijere obnašao je i dužnost predsjednika Nadzornog odbora Brijuni Rivijere te člana Nadzornog odbora Hrvatske turističke zajednice. Zenzerović se usavršavao na svjetskim sveučilištima, poput sveučilišta Harvard i Cornell gdje je završio programe s područja poslovnog upravljanja i hotelskih investicija. 

Inače, dosadašnja dugogodišnja direktorica UPUHHA, dr.sc. Iva Bahunek izabrana je za voditeljicu ispostave Hrvatske turističke zajednice u SAD-u sa sjedištem u Los Angelesu.

Povezane vijesti: