Besplatna radionica o digitalnom marketingu u Puli za sve turističke djelatnike

Ako želite povećati prodaju i privući nove goste u svoj objekt,  svakako kako je digitalni marketing jedan od osnovnih alata te više nije pitanje hoćete ga koristiti, nego kako...

Ako želite povećati prodaju i privući nove goste u svoj objekt,  svakako kako je digitalni marketing jedan od osnovnih alata te više nije pitanje hoćete ga koristiti, nego kako ćete ga što bolje koristiti.

Upravo na tu temu, a u sklopu projekta ‘Edukacijom do održivog turizma u Istri’ sufinanciranog od strane Ministarstva turizma Republike Hrvatske, udruga Istra Inspirit organizira radionicu pod nazivom ‘Turistička promidžba i prodaja u digitalnom okruženju’ u prostorijama HGK – ŽK Pula, Cararrina 5 u Puli u četvrtak, 17.12. od 13.00 do 16.00 sati.

Radionicu će održati Siniša Miljević, stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u području online promidžbe i  prodaje u turizmu, dok je radionica namijenjena predstavnicima malih obiteljskih hotela, privatnim iznajmljivačima, pružateljima dodatnih usluga i sadržaja na destinaciji, studentima te svim zainteresiranima.

Radionica je besplatna te je namijenjena svim zainteresiranima, a dolazak i rezervaciju mjesta potrebno je potvrditi na email adresu:  info@istrainspirit.hr.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN