Edukacije za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

Hrvatska gospodarska komora ( HGK ) u suradnji s Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) organizira dvodnevnu edukaciju za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi. Edukacija za nositelje i organizatore...

Hrvatska gospodarska komora ( HGK ) u suradnji s Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) organizira dvodnevnu edukaciju za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi.

Edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi održati će se u Šibeniku, Splitu, Rijeci, Zagrebu, Otočcu, Osijeku, Požegi , Splitu, Zadru i Dubrovniku.

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. 

Svi pružatelji turističkih usluga aktivnog i pustolovnog turizma dužni su istom se prilagoditi najkasnije do 3. prosinca 2019.godine. 

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje određenih aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta potražite OVDJE.

Program sa satnicom predavanja, termine edukacija po grdovima kao i način prijave na edukaciju saznajte OVDJE

Povezane vijesti: