EPIC – European Patient experience & Innovation Congress prolongiran na kasniji datum

Obzirom na trenutnu situaciju u svijetu s epidemijom koronavirusa, EPIC – European Patient experience & Innovation Congress, koji se trebao održati u Dubrovniku 19/3-21/3 u organizaciji Global Clinic Ratinga, Stackpole & Associates,...

Obzirom na trenutnu situaciju u svijetu s epidemijom koronavirusa, EPIC – European Patient experience & Innovation Congress, koji se trebao održati u Dubrovniku 19/3-21/3 u organizaciji Global Clinic Ratinga, Stackpole & Associates, Inc., Poliklinika Bagatin i Cleveland Clinic, se odgađa na kasniji datum.

Žao mi je što je do toga došlo, ali su zdravlje i dobrobit naših partnera, sponzora i govornika naš prioritet i radije ćemo pričekati kasniji datum kada svi možemo putovati mirno, sigurno i bez ikakvih strahova i briga” istaknuo je Ognjen Bagatin iz Poliklinike Bagatin te dodao: “Volio bi se zahvaliti cijelom EPIC timu, svim zdravstvenim stručnjacima, našim govornicima i partnerima na dobroj volji i velikom trudu koji su uložili zadnjih nekoliko mjeseci – sve će se to isplatiti, uz malu odgodu. Ovo je samo mala prepreka na našem putu, iz koje sam siguran da ćemo izaći jači i da će vrlo skoroj budućnosti prvi EPIC – European Patient Experience & Innovation Congres, biti veliki uspjeh

Nažalost cijela situacija oko širenja koronavirusa koja se mijenja iz dana u dan, iz sata u sat negativno utječe na cjelokupnu globalnu ekonomiju. Pogotovo sektor turizma, a kamoli na organizatore raznih manifestacija i kongresa koji su planirani upravo prije početka ljetne sezone. Nažalost, situacija je puno šira od samog turizma, a koji je među prvima na udaru, te ono što je najgore, van je našeg utjecaja. Ostaje nam nada kako će se ipak širenje koronavirusa smiriti dolaskom toplijeg vremena, kao što se nadaju znanstvenici, kako bi ukupna direktna šteta na turistički sektor bila što manja i kako se ne bi ugrozila glavna sezona.

No, možda najbolja poruka u ovom trenutku je upravo što je i Bagatin naglasio, kako je ovo je samo prepreka iz koje svi zajedno moramo izaći jači.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN