Eurowings za lipanj najavio 16 linija iz Njemačke prema Hrvatskoj

Eurowings je u svibnju obnovio promet na većem broju linija prema splitskoj zračnoj luci, u posljednjem tjednu ovog mjeseca kompanija će prometovati i prema Rijeci, Zagrebu i Zadru, a...

Eurowings je u svibnju obnovio promet na većem broju linija prema splitskoj zračnoj luci, u posljednjem tjednu ovog mjeseca kompanija će prometovati i prema Rijeci, Zagrebu i Zadru, a u lipnju će značajno povećati prisustvo u hrvatskim zračnim lukama, javlja portal Croatian Aviation.

Tako njemačka niskotarifna aviokompanija, Eurowings, u lipnju planira 16 međunarodnih linija (23 tjedna leta) prema šest hrvatskih zračnih luka: Zagrebu, Zadru, Splitu, Dubrovniku, Puli i Rijeci.

Eurowings će po prvi puta prometovati iz nove berlinske zračne luke (Brandenburg) prema hrvatskim zračnim lukama, a u lipnju se uvode tri linije iz Berlina; prema Dubrovniku, Rijeci i Splitu.

Tri linije Eurowingsa iz Berlina, tri linije iz Dusseldorfa, četiri linije iz Hamburga, dvije linije iz Kelna te tri linije iz Stuttgarta. Više informacija o letovima saznajte na službenim stranicama Eurowingsa.

Svakako u prilogu poslušajte ključne informcije o njemačkom tržištu, od direktora predstavništva HTZ-a iz Njemačke, Romea Draghicchia

PODCAST SEZONA2021: ROMEO DRAGHICCHIO DIREKTOR PREDSTAVNIŠTVA HTZ-A IZ NJEMAČKE – PROFIL NJEMAČKOG TRŽITA


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN