Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije postao nositelj kvalitete UNWTO TedQual

Svjetska turistička organizacija (UNWTO) dodijelila je Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije ( FTHM ) certifikat kvalitete UNWTO.TedQual na razdoblje od 2020. do 2024. godine. UNWTO.TedQual...

Svjetska turistička organizacija (UNWTO) dodijelila je Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije ( FTHM ) certifikat kvalitete UNWTO.TedQual na razdoblje od 2020. do 2024. godine.

UNWTO.TedQual certifikat je dokaz izvrsnosti studijskih programa u području turizma i dodjeljuje se na razdoblje od jedne do četiri godine.

Izuzetno smo ponosni da je UNWTO.TedQual certifikat nakon detaljne provjere kvalitete dodijeljen studijskom programu preddiplomskog sveučilišnog studija Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu (Opatija i Zabok) i to na najdulje razdoblje od četiri godine” ističu iz FTHM-a.

Time je Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu postao jedini aktualni nositelj ove svjetski priznate oznake kvalitete obrazovnih programa u području turizma u Republici Hrvatskoj.

Prof. dr. sc. Sandra Janković izabrana za dekanicu FMTU u razdoblju 1.10.2020. – 30.9.2023.

Na 40. sjednici Fakultetskog vijeća Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu koja je održana 16. lipnja 2020. godine proveden je izbor dekana Fakulteta za razdoblje 1.10.2020. – 30.9.2023. Većinom glasova članova Fakultetskog vijeća za dekanicu je izabrana prof. dr. sc. Sandra Janković.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN