Forestland – Najzeleniji festival u Hrvatskoj uspješno raste već četvrtu godinu

Kako vam zvuči ovaj scenarij: početak kolovoza, ljeto na svom vrhuncu, u većini Hrvatske neizdrživo je vruće, ali ne i vama. Vi ste u prelijepom ambijentu, okruženi zelenom šumom i svježim mirisnim zrakom, oko vas je gomila pozitivne energije i nasmijanih, lepršavih ljudi koji se skupa gibaju u plesnim ritmovima samo najkvalitetnije elektronske glazbe.

Taj idealni scenarij itekako je moguć ukoliko se između 4. i 6. kolovoza nađete u mjestašcu Brezje kraj Čakovca. Na prostoru od preko 20 000 m2 u zelenom srcu Međimurja, odnosno na gotovo 6 hektara livade, šume, potoka i jezera smjestio se najzeleniji hrvatski glazbeni festival – Forestland.

Na prostoru od preko 20 000 m2 u zelenom srcu Međimurja, u mjestašcu Brezje kraj Čakovca, na gotovo 6 hektara livade, šume, potoka i jezera smjestio se najzeleniji hrvatski glazbeni festival -Forestland koji se održava između 4. i 6. kolovoza. U tri godine postojanja, Forestland je ugostio neke od najpoznatijih svjetskih umjetnika poput Sick Individuals i DubVision, regionalnih legendi Timo G, Kosta Radman, JuraS, Andy Boy, Clay Clemens i mnogih mnogih drugih.

forest2

Ove godine glavni headlineri ubrajaju kanadski duo Dzeko&Torres, talijanski house genije Alex Kenji i mlade zvijezde u usponu dj-i Radiology i Matroda, kao i jedan od najpoznatijih DJ-a hrvatske Ibize Kosta Radman. Uz njih i Official resident dj`s Sasha Mikac & Timo G, još nekoliko desetaka DJ-eva zabavljat će prisutne tri dana i noći.

Festival je svoju četvrtu godinu dočekao s još jednim ekstra danom i s još jednom pozornicom, stoga je ovogodišnji moto #24×3, odnosno 24 sata glazbe kroz tri dana na tri pozornice. Osim main stage pozornice “Forestland” i prošlogodišnjeg hita “Beach stage-a”, podignuta je i popularna after party pozornica po uzoru na Boiler room – #Forestroom stage.

Festival je u prethodna tri izdanja bio odlično posjećen, uz velik broj posjetitelja iz inozemstva, poglavito Slovenije, pa se tako i ove godine očekuje navala međunarodnih prijatelja iz Slovenije i zemalja u okruženju. Posjetitelji festivala moći će uživati u glazbi najavljenih 50ak DJ umjetnika sa svih strana svijeta, techno i housea, bass i grime, trap i trance, EDM i electronice.

Odlična turistička priča u središtu Međimurja koja svakako zaslužuje više medijske pažnje, pogotovo jer se radi o kontinentalnom turizmu. Festival raste i razvija se već tri godine kroz koje se već zabavilo preko 20.000 posjetitelja. Ove godine Forestland je još veći, zreliji, zeleniji i još bolji.

Tri pozornice, tri priče i čak 72 sata vrhunske glazbe – treba li bolja pozivnica od ove? Odlična turistička priča koja organski raste iz godine u godinu i stvalja Međimurje na europsku kartu elektronske glazbe. Zabavite se na najzelenijem festivalu u Hrvatskoj – Forestland

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN