Hotel Esplanade iz Crikvenice otvara svoja vrata u srpnju 2017.

Turistička tvrtka Jadran d.d. iz Crikvenice, koja u vlasništvu na crikveničkoj rivijeri ima 8 hotela, 2 auto-kampa i turističko naselje, započela je s radovima na obnovi hotela Esplanade u...

Turistička tvrtka Jadran d.d. iz Crikvenice, koja u vlasništvu na crikveničkoj rivijeri ima 8 hotela, 2 auto-kampa i turističko naselje, započela je s radovima na obnovi hotela Esplanade u Crikvenici.

Investicijom vrijednom preko 35 milijuna kuna, za koju je već osigurana i građevinska dozvola, predviđena je kompletna rekonstrukcija hotela, odnosno starog i novog dijela objekta. Nakon obnove, hotel Esplanade raspolagat će s 38 smještajnih jedinica te dodatnim sadržajima poput wellness i spa sadržaja, vanjskog bazena te konferencijske dvorane.

prikaz-atmosfere_pogled-iz-zraka-004

Pogled iz zraka, Hotel Esplenade,Crikvenica.

Uređenje interijera inspirirano je crikveničkom povijesti., a kroz interijer provlači se priča o povijesti Crikvenice od doba keramičarske radionice Ad Turres do danas. Uz to, gotovo svaka soba bit će jedinstveno dizajnirana i uređena u skladu s modernim dizajnom u novom dijelu hotela. Rekonstrukcijom je predviđeno rušenje spojnog dijela između starog i novog dijela objekta, prostora praonice, pomoćnih prostora uz otvorenu terasu, nadstrešnica ispred južnog ulaza i restorana te izgradnja novog spojnog dijela između dva dijela objekta.

Novoobnovljeni hotel Esplanade biti će pozicioniran kao obiteljski odmorišni hotel visoke kategorije koji će zadovoljavati uvjete za 5 zvjezdica, ali će biti kategoriziran s 4+ zvjezdica, s visoko individualiziranom uslugom za goste više platežne moći. Otvorenje hotela Esplanade iz Crikvenice planirano je za sredinu srpnja 2017. godine.

POVEZANA VIJEST: Jadran d.d. iz Crikvenice kao pozitivan primjer uspješnog razvoja i dokapitalizacije

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN