Aminess Hospitality Group preuzima operativno poslovanje crikveničkog hotela Mediteran

Tvrtka od ove godine upravlja i poslovanjem Aminess Lišanj Family Hotela u Novom Vinodolskom.

Autor:  HrTurizam.hr

15. veljače 2024.

Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih i najbrže rastućih turističkih kompanija u Hrvatskoj, preuzima operativno poslovanje još jednog hotela na sjevernoj jadranskoj obali - Hotela Mediteran u Crikvenici. 

Ovo strateško partnerstvo predstavlja važan korak u rastu i širenju portfelja tvrtke Aminess Hospitality Group i odličan je temelj za ekspanziju i razvoj usluge upravljanja operativnog poslovanja koju ova tvrtka nudi zainteresiranim ugostiteljskim objektima.

Inovativni pristupi upravljanju i profesionalna podrška

S bogatom turističkom tradicijom i jedinstvenim položajem uz obalu Kvarnerskog zaljeva, Crikvenica predstavlja važno i poželjno odredište za turiste iz cijele Europe.

Njezina povijest kao lječilišnog grada i razvoj turizma kroz prošlost čine je atraktivnim odredištem za sve one koji traže kombinaciju prirodnih ljepota, kulturne baštine i raznolike turističke ponude. 

Preuzimanje operativnog poslovanja Hotela Mediteran druga je suradnja ove vrste za tvrtku Aminess Hospitality Group koja od početka godine upravlja operativnim poslovanjem Aminess Lišanj Family Hotela iz Novog Vinodolskog.

/// Hotel Lišanj od siječnja 2024. u Aminess portfelju

Osim što širi portfelj, Aminess ovim korakom donosi inovativne pristupe upravljanju i dodatnom doprinosu razvoja turizma u Crikvenici. Stručnjaci tvrtke posjeduju ekspertno znanje potrebno za vođenje dnevnih operacija u turističkim objektima što će osigurati vrhunsku kvalitetu usluge koju posjetitelji očekuju, poručuju iz Aminessa. 

Partnerima pružaju i profesionalnu podršku, uključujući pristup velikoj bazi znanja, priručnicima i smjernicama putem inovativne digitalne platforme razvijene posebno za ovu vrstu poslovanja što će zasigurno osigurati daljnji napredak i unapređenje turističke ponude ove destinacije.

/// Primjer dobre prakse: Aminess Gourmet Lab kao komparativna prednost Aminessa

Doprinos razvoju destinacije

Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts smatra kako je upravljanje operativnim poslovanjem logičan nastavak Aminessovih 56 godina prisutnosti na domaćem tržištu, tijekom kojih se kompanija izgradila u etablirani turistički brend. 

"Ovom uslugom stečena znanja dijelimo s objektima koji nisu u našem vlasničkom portfelju, nudeći im dodatnu prednost povezanosti s Aminess brendom. Osim menadžmentom Aminess svojim iskustvom te visoko kvalitetnom ponudom i sadržajima direktno utječe na razvoj i pozicioniranje samih destinacija te kvalitetu života lokalnih zajednica. Kod crikveničkog hotela Mediteran iskoristit ćemo sve naše iskustvo i znanje kako bi unaprijedili poslovanje hotela i veseli nas činjenica što ćemo postati dio duge tradicije turizma u Crikvenici te se nadamo da ćemo i sami imati priliku doprinijeti daljnjem razvoju destinacije", poručuje Knežević.

/// Mladen Knežević novi član Uprave Aminessa

Hotel Mediteran, smješten uz obalu mora i svega 1500 metara udaljen od centra Crikvenice, pruža savršenu kombinaciju udobnosti i blizine brojnim atrakcijama. Tu će gosti pronaći idealno mjesto u potrazi za opuštanjem ili avanturom, dok će usluga i ponuda u hotelskim restoranima biti pod iskusnim vodstvom Aminess gourmet tima.

Autor:  HrTurizam.hr

15. veljače 2024.