HT i Udruga digitalnih nomada Hrvatske sklopili partnerstvo. Rezultat? Poseban paket upravo za digitalne nomade u Hrvatskoj

Hrvatski telekom ( HT ) potpisao je suradnju s Udrugom digitalnih nomada Hrvatske ( DNA ) iza koje stoje poznati ambasadori digitalnih nomada u Hrvatskoj – Jan de Jong iz tvrtke...

Hrvatski telekom ( HT ) potpisao je suradnju s Udrugom digitalnih nomada Hrvatske ( DNA ) iza koje stoje poznati ambasadori digitalnih nomada u Hrvatskoj – Jan de Jong iz tvrtke Webpower Adria i Tanja J. Polegubic iz Saltwater Workspace, a rezultati suradnje su odmah vidljivi – posebna ponuda HT-a usmjerena upravo za digitalne nomade u Hrvatskoj.

Naime, kako bi podržao brzorastuću zajednicu digitalnih nomada i omogućio im kvalitetne uvjete za rad Hrvatski Telekom pripremio je paket ‘Unlimited Internet’ koji je jednostavno aktivirati. Sve što digitalni nomadi trebaju jest na stranici zatražiti poseban paket i on im dolazi na odabranu adresu. Time se korisniku na jednostavan način omogućuje nadoplata i korištenje kartice za duži boravak u Hrvatskoj.

Zbog jednostavnosti korištenja i činjenice da nije potrebna ugovorna obveza paket ‘Unlimited Internet’ napravljen je upravo za sve digitalne nomade koji žive život u pokretu. Kako ističu iz HT-a, paket je moguće aktivirati prvo na razdoblje od jednog tjedna za cijenu od 85 kuna i u toj tjednoj ponudi je pritom uključeno sedam dana neograničenog surfanja, a SIM kartica se aktivira kod prvog spajanja na internet te se odmah po aktivaciji može koristiti opcija neograničenog surfanja.

Na svaku daljnju reaktiviranu Flat Surf opciju, korisnici ostvaruju 20 kuna popusta tako da tada cijena te opcije iznosi 60 kuna tjedno. Prilikom nadoplata korisnik može odjednom uplatiti maksimalno 2000 kuna, dovoljno čime je pokriveno nešto više od osam mjeseci.

 „Svakodnevno osluškujemo tržište i potrebe naših korisnika te smo paketom ‘Unlimited Internet’ željeli olakšati rad digitalnim nomadima koji su već u Hrvatskoj, a onima koji razmatraju Hrvatsku kao destinaciju iz koje mogu raditi pokazati da je to s jednom od 10 najbržih mobilnih mreža na svijetu ne samo moguće, nego i odličan izbor“, izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskoga Telekoma.

Jučer smo službeno sklopili partnerstvo s Hrvatskim Telekomom i kao potporu njegovoj podršci. Vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj stvorio je posebnu ponudu za sve digitalne nomade nudeći im neograničeni, brzi i mobilni internet za samo 60,00 kn tjedno, i to bez ugovorne obveze” istaknuo je Jan De Jong u ime Udruge DNA te dodao kako HT-ova usluga digitalnim nomadima u Hrvatskoj daje krajnju slobodu koju traže te će moći sa sobom ponijeti brzi internet kamo god krenuli dok istražuju najljepšu europsku zemlju.

Procjenjuje se kako je na svijetu 4,8 milijuna osoba koje su se na neki način opredijelile za digitalno-nomadski stil života, a čak 17 milijuna ljudi teži k njemu. Odlična suradnja, a iz koje je proizašla konkretna korist za digitalne nomade u Hrvatskoj – brza i stabilna internetsku vezu u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu, a koja im je ključna za obavljanje posla.

Foto: Daria Mamont

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN