Hvar UHPA-ina domaća destinacija 2019. godine

Nakon Crikvenice, u 2019.godini Hvar će biti domaća destinacija UHPA-e. Prepoznavši intenzivni razvoj te izuzetne rezultate i rast turističkih pokazatelja destinacije čemu svjedoči ovogodišnje obilježavanje 150 godina organiziranog turizma,...

Nakon Crikvenice, u 2019.godini Hvar će biti domaća destinacija UHPA-e.

Prepoznavši intenzivni razvoj te izuzetne rezultate i rast turističkih pokazatelja destinacije čemu svjedoči ovogodišnje obilježavanje 150 godina organiziranog turizma, Hvar će potpisivanjem ovog  ugovora biti naglašen kao preporučena domaća destinacija od strane UHPA-e u svim komunikacijskim i promotivnim kanalima udruge kako bi pridonijeli još boljem pozicioniranju, prepoznatljivosti i promociji destinacije kroz jačanje turističkog sektora, ističu iz UHPA-e.

Službeno potpisivanje Ugovora o marketinškoj suradnji s gradom Hvarom održati će se u ponedjeljak, 10. prosinca 2018. godine , u Zagrebu,

Dani UHPA-e u 2019. godini održat će se u Vinkovcima

Dani UHPA-e je godišnji susret koji organizira UHPA, najveća nacionalna strukovna udruga turističkih agencija, okuplja više od 150 sudionika, turističke agencije – UHPA članice, predstavnike Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, strukovnih udruženja u turizmu i ostale dionike hrvatskog turističkog sektora.

Ovo je velika prilika za cijelu Slavoniju da prezentira svoju turističku ponudu putničkim agencijama i na licu mjesta direktno upozna agente i predstavnike putničkih agencija. Tako će 2019. godina za Slavoniju svakako biti velika pozitivna prekretnica pošto će se Dani UHPA-e i Dani hrvatskog turizma ( Vinkovci, Osijek ) održati upravo u Slavoniji.

POVEZANA VIJEST:

SLUŽBENO JE! DANI UHPA-E 2019. ODRŽAT ĆE SE U VINKOVCIMA

 

Vijesti: