Izabrano novo vodstvo Sekcije Zajednice obiteljskog turizma ŽK Split

Nakon imenovanja Martine Nimac Kalcina za predsjednicu Zajednice obiteljskog turizma HGK na nacionalnom nivou, Sekcija Zajednice na razini Splitsko-dalmatinske županije ostala je bez voditeljice te su 9. svibnja u...

Nakon imenovanja Martine Nimac Kalcina za predsjednicu Zajednice obiteljskog turizma HGK na nacionalnom nivou, Sekcija Zajednice na razini Splitsko-dalmatinske županije ostala je bez voditeljice te su 9. svibnja u HGK – Županijskoj komori Split održani izbori za novo vodstvo.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji najveći dio smještajnih kapaciteta, njih više od 70%, odnosi se upravo na obiteljski smještaj. ”Ključno je stoga educirati obiteljske iznajmljivače i promovirati kvalitetu, na čemu ova Sekcija posebno radi’‘, poručio je s izborne sjednice predsjednik HGK – ŽK Split, Joze Tomaš.

Za novu voditeljicu Sekcije Zajednice obiteljskog turizma ŽK Split izabrana je Gordana Piteša, direktorica tvrtke Zagora promet d.o.o. (Villa Vinea), dok su za zamjenike voditeljice izabrani Danijela Ivković Cigić i Božidar Kovačić.

N. Bušić, B. Kovačić, G. Piteša, D. Ivković Cigić, M. Nimac Kalcina

Martina Nimac Kalcina čestitala je novoj voditeljici i zamjenicima te naglasila važnost i odgovornost ove funkcije koja zahtjeva veliki osobni angažman za dobrobit zajednice.

Na sjednici je bilo riječi i o proteklom Forumu obiteljskog smještaja HGK, koji je krajem ožujka održan upravo u Splitu, ali i o aktualnoj problematici ovog brzo rastućeg segmenta smještajne ponude, s kojom će se baviti novoizabrano vodstvo.

POVEZANA VIJEST:

MARTINA NIMAC KALCINA, HGK: MOGUĆNOST POVEĆANJA BROJA SMJEŠTAJNIH KAPACITETA DOŠLA JE GOTOVO DO MAKSIMUMA, FOKUS MORA BITI NA KVALITETI

Povezane vijesti: