Jadrolinija objavila privremeni red plovidbe na lokalnim linijama

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu donesena je Odluka i o smanjenju broja putovanja na državnim trajektnim linijama...

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu donesena je Odluka i o smanjenju broja putovanja na državnim trajektnim linijama te o privremenom ukidanju pojedinih trajektnih linija.

Privremeni red plovidbe na lokalnim linijama pogledajte OVDJE

Prilažemo i red plovidbe od Stinice prema otku Rabu od Rapske plovidbe.

Upozorenje putnicima za kupnju karata

Također, iz Jadrolinije ističu kako bez obzira na kupljenu kartu, na trajekt ili brod s kopna ili s otoka na otok, moći ukrcati samo putnici s otočnim iskaznicama ili potvrdom o stalnom boravištu na otoku, te djelatnici javnih i komunalnih službi i teretna vozila registrirana u RH.

Putnici s otoka prema kopnu nemaju ograničenja, ali povratnu kartu na otoku mogu kupiti samo gore navedene kategorije korisnika.
Putnicima koji ne udovoljavaju navedenim uvjetima, a imaju kupljene karte, izvršit će se povrat novca prema Općim uvjetima poslovanja Jadrolinje.

Preporuke putnicima za sprječavanje širenja koronavirusa

S ciljem sprječavanja širenja koronavirusa iz Jadrolinije obavijestili su putnike da prate sljedećih uputae:

– putničke karte kupujete putem online prodaje ili mobilne aplikacije mJadrolinija

– izbjegavajte plaćanje gotovinom te koristite bankovne kartice

– prilikom dolaska na prodajno mjesto držite odstojanje od 2 metra od ostalih putnika

– tijekom putovanja (ukoliko je kraće od 60 minuta), molimo Vas da ostanete u svojim vozilima, a u slučaju izlaska preporučamo korištenje zaštitnih maski.

– od 19. ožujka 2020. na brzobrodskim linijama svi korisnici prepaid računa i otočani s pravom na besplatni prijevoz ne moraju odlaziti u agenciju već se mogu direktno ukrcati na brod.

Foto: Jadrolinija

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN