Jesmo li još uvijek živi ili samo dišemo?

Udruga Glas poduzetnika i Nacionalna udruga ugostitelja organiziraju panel na temu stanja u ugostiteljskom sektoru i hrvatskog gospodarstva u pandemiji, koji će se održati danas ( 28. siječnja )...

Udruga Glas poduzetnika i Nacionalna udruga ugostitelja organiziraju panel na temu stanja u ugostiteljskom sektoru i hrvatskog gospodarstva u pandemiji, koji će se održati danas ( 28. siječnja ) s početkom u 17 sati.

Prošla je gotovo godina dana od kada se čitav ugostiteljski sektor našao pod najrazličitijim spektrom restrikcija i epidemioloških mjera. “Mjere za očuvanje radnih mjesta, kojima se Vlada Republike Hrvatske hvali kao uspješnima, dovele su samo do potpune iscijeđenosti poslodavaca u sektoru i odgode poduzetničkog kraha te egzodusa zaposlenika. Jedino što je uspješno je to da redovi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nisu postali beskonačni.” ističu organizatori u najavi panela.

Koji se sve koraci mogu poduzeti kako ne bi došlo do kraha gospodarstva i odlaska radnika iz Hrvatske?Odgovor na ovo, kao i mnog druga pitanja pokušat će dati gosti panela Hrvoje Bujas (UGP), Vuk Vuković (UGP), Jelena Tabak (NUU) i Vedran Jakominić (NUU).

Tribina će se održati online, a moći ćete ju pogledati na službenim Facebook stranicama udruge Glas poduzetnika i Nacionalne udruge ugostitelja, kao i na portalu HrTurizam.hr

Foto: kaboompics, Pexels.com

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN