Maistra objavila natječaj za posao koji uključuje cjelogodišnji rad

Maistra je objavila natječaj u kojem nudi uvjete za rad najviše kategorije i stalan napredak, a priliku za posao imaju osobe sa i bez iskustva. Maistra je objavila natječaj...

Maistra je objavila natječaj u kojem nudi uvjete za rad najviše kategorije i stalan napredak, a priliku za posao imaju osobe sa i bez iskustva.

Maistra je objavila natječaj za posao koji uključuje cjelogodišnji rad, a mogućnost prijave imaju osobe sa i bez iskustva. Riječ je o radu u hotelima najviše kategorije Maistra Collection brenda – Monte Mulini, Lone, Eden i Adriatic, a kojima će se od proljeća pridružiti i novi Grand Park Hotel Rovinj.

Samo novi hotel otvorit će novih stotinjak radnih mjesta najavljuju iz tvrtke, a s ovako razvijenom ponudom cilj im je formirati tim s kojim će razvijati nove i drugačije sadržaje te visoko personaliziranu uslugu. „Svakom gostu želimo pružiti jedinstven doživljaj i zato nam je ovako rani odabir tima koji će nam pomoći u tome, vrlo bitan. Uz već postojeće zaposlenike, tražimo nove, ambiciozne osobe spremne na rad u dinamičnom okruženju i usmjerenim na postizanje najboljih rezultata. Ovo je prilika svim osobama željnim novih znanja da postanu stručnjaci u svom poslu te da si osiguraju razvoj odlične karijere “, objašnjava Tina Turk Lupieri, direktorica sektora ljudskih potencijala u Maistri.

Tvrtka nudi uvjete za rad najviše kategorije i stalan napredak u profesionalnim znanjima. Iako njihov najveći broj zaposlenika dolazi iz Istre, Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je isti potreban. Jednako tako, zaposlenici imaju pravo na dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao. Isplaćuju se dodaci na plaću, odnosno regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada i solidarna pomoć. Ova prava dodaci su na plaću.

“Nakon prijave, kandidati će proći selekcijski postupak Mastrinih stručnjaka. Ukoliko postanu dio tima, pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine te nezamjenjivo iskustvo rada u profesionalnom, poticajnom i stručnom okruženju kao i mogućnost daljnjeg napredovanja. Oni najbolji dobit će priliku raditi i u novom Grand Park Hotel Rovinj.” zaključuju iz Maistre.

Inače, na razini tvrtke, ove godine je u Maistri bilo oko 2.700 zaposlenika.Svi zainteresirani za rad i profesionalni razvoj u Maistri mogu se javiti do 21. listopada putem online prijave na posao.maistra.com.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN