Manifestacija Advent u Zagrebu osvojila još jednu nagradu

Manifestacija Advent u Zagrebu osvojila je još jedno vrijedno priznanje – Event strategy award na drugom Europskom festivalu turizma i strategije, održanom u Dubrovniku. Manifestacija Advent u Zagrebu unazad...

Manifestacija Advent u Zagrebu osvojila je još jedno vrijedno priznanje – Event strategy award na drugom Europskom festivalu turizma i strategije, održanom u Dubrovniku.

Manifestacija Advent u Zagrebu unazad nekoliko godina intenzivno se razvija u sinergiji nadležnih gradskih tijela i ureda te Turističke zajednice grada Zagreba, a proglašena je i najboljom u Europi za 2016. godinu. Advent u Zagrebu je iz godine u godinu bogatiji i obuhvaća sve više lokacija u gradu, a grad postaje prepoznatljiv kao osobito atraktivan i ugodan te kao mjesto odličnog provoda u vrijeme Adventa i novogodišnjih blagdana.

Turistička zajednica grada Zagreba iznimno je zadovoljna postignutim uspjehom koji pokazuje da, osim posjetitelja, i struka prepoznaje odlike Zagreba, te cijeni ovu nagradu kao posebno priznanje za trud i profesionalni rad uložen u promicanju Zagreba kao cjelogodišnje turističke i kongresne destinacije. U sklopu Festivala održana je i posebna prezentacija Adventa u Zagrebu, koji cijele ove godine ponosno nosi titulu Best Christmas Market 2016.

 

Fairytale of Zagreb pt2 from Rene Batista on Vimeo.

Povezane vijesti: