Marcus Smola, CEO Best Westerna Srednje Europe jedna od govornika na HOW Festivalu

Drugo online izdanje HOW /Hotel Operations Weekenda/ Festivala održava se za manje od 3 tjedna u virtualnom obliku, točnije 25.11. Svoje sudjelovanje potvrdio je i CEO Best Westerna Srednje...

Drugo online izdanje HOW /Hotel Operations Weekenda/ Festivala održava se za manje od 3 tjedna u virtualnom obliku, točnije 25.11.

Svoje sudjelovanje potvrdio je i CEO Best Westerna Srednje Europe te član upravnog odbora Njemačke hotelske asocijacije (IHA), Marcus Smola.

U 15-minutnom intervju otkrit će kad očekuje da se brojke u Best Western hotelima vrate kao u period prije korona virusa te kako pomažu hotelima kojima upravljaju, kako se trenutna situacija odrazila na njihovu grupaciju te očekuje li neke pozitivne promjene za hotelijerstvo u budućnosti.

Program konferencije obuhvaća 15 tema za osam različitih hotelskih odjela, od kojih je po prvi put i MICE s temom: Hybrid is a new black.

U navedenoj diskusiji raspravljat će se o novom trendu u organizaciji događanja, kako su se promijenili zahtjevi gostiju te kako im se prilagoditi, ali i kad se očekuje oporavak MICE industrije.

Prijaviti se možete putem ovog linka, a više informacija o programu i govornicima dostupno je na službenoj stranici Festivala.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN