istralandia nagrada

Međunarodna nagrada za Aquapark Istralandia

Odlične vijesti dolaze nam iz Aquaparka Istralandia, koji je ponovno prepoznat na međunarodnoj sceni, odnosno primio je već 22. priznanje ili nagradu. Naime, proglašeni su pobjednici Svjetske nagrade izvrsnosti...

Odlične vijesti dolaze nam iz Aquaparka Istralandia, koji je ponovno prepoznat na međunarodnoj sceni, odnosno primio je već 22. priznanje ili nagradu. Naime, proglašeni su pobjednici Svjetske nagrade izvrsnosti za zabavne parkove u 2020. godini. Nagrada je ustanovljena od strane Park World magazina, svjetske novinske agencije zabavnih parkova.

Na svečanoj dodjeli nagrada Park World Excellence Awards, Aquapark Istralandia prvo je bio nominiran u kategoriji “Najbolje iskustvo u vodenom parku”. Međunarodna komisija je ocjenjivanjem atrakcija i tobogana svih vodenih parkova uzela u obzir doživljaj vožnje u zatvorenoj ili otvorenoj atrakciji, izvrsnost atrakcija ili iskustvo koje omogućuje vodeni park kao inovativnost i jedinstvenost pojedine atrakcije ili tobogana. U konkurenciji EMEA regije, koja obuhvaća Europu, Afriku i Bliski Istok uz Istralandiju našli su se i parkovi iz Poljske, Finske, Češke, Turske i dva iz Njemačke. Tobogan Space Combo iz Aquaparka Istralandia osvojio je treće mjesto.

U kategoriji “Najbolji vodeni park” nominirani su otvoreni ljetni i zatvoreni aquaparkovi koji su istakli jer su učinili nešto iznimno u proteklih 12 mjeseci što premašuje uobičajene standarde. I u ovoj konkurenciji našlo se sedam parkova, među njima dva iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, te po jedan iz Poljske, Njemačke, Velike Britanije, Španjolske. Aquapark Istralandia proglašen je četvrtim najboljim otvorenim vodenim parkom ljetnog karaktera.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN