Najavljen 7.Turistički forum kontinentalnog turizma s temom: Gastronomija – turistički proizvod Hrvatske

Nakon kratke pauze, prošle godine u sklopu Vinkovačke jeseni, nastavljena je organizacija turističkog foruma kontinentalnog turizma u Vukovarsko-srijemskoj županiji s temom “Turizam događanja” koji je oduševio sve prisutne te...

Nakon kratke pauze, prošle godine u sklopu Vinkovačke jeseni, nastavljena je organizacija turističkog foruma kontinentalnog turizma u Vukovarsko-srijemskoj županiji s temom “Turizam događanja” koji je oduševio sve prisutne te pokazao potrebu i interes kao i važnost okupljanja turističkih djelatnika oko stručnih tema te dijeljenja iskustva i razmišljanja.

Ove godine tradicija se nastavlja, te HGK ŽK Vukovar i Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije organiziraju 7. Turistički forum kontinentalnog turizma s temom: “Gastronomija – turistički proizvod Hrvatske“ koji će se održati u Vinkovcima, 13. i 14. rujna 2017. godine. Forum će i ove godine biti dio programa Vinkovačkih jeseni, a posvećen je gastronomiji kao turističkom proizvodu i domaćoj hrani u turističkoj ponudi.

Prvi dan foruma eminentni stručnjaci iz sektora turizma i ugostiteljstva održat će niz prezentacija i predavanja, a drugi dan održat će se panel diskusija na temu „Domaća hrana u turističkoj ponudi“ na kojoj će kao panelisti sudjelovati proizvođači tradicijskih proizvoda i hotelijeri. Za drugi dan Foruma planiran je izlet u EDEN destinaciju izvrsnosti (Vukovar – Vučedol – Ilok) koji uključuje posjet muzeju Vučedolske kulture i Iločkim podrumima.

 

Kao privitak dostavljamo Vam cjeloviti program Foruma, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca na sljedećoj adresi: Prijavni obrazac ili na naš email bdidovic@hgk.hr.

 

 

Vijesti: