Najveći hrvatski proizvođač alkoholnih pića pokreće online edukacije za sve zaposlene u ugostiteljstvu

Najveći hrvatski proizvođač alkoholnih pića, Badel 1862 pokreće online edukacije za sve zaposlene u ugostiteljstvu tijekom trajanja krize. Ugostiteljski sektor ovih dana trpi značajnu štetu i kako bi pomogli...

Najveći hrvatski proizvođač alkoholnih pića, Badel 1862 pokreće online edukacije za sve zaposlene u ugostiteljstvu tijekom trajanja krize.

Ugostiteljski sektor ovih dana trpi značajnu štetu i kako bi pomogli svima koje se bave ugostiteljstvom, iz Badela 1862 odlučili su pokrenuti besplatne online edukacije za konobare, barmene, koktel majstore i kuhare – Badel Masterclass.

Svi prijavljeni imat će priliku kroz 4 tjedna usavršiti vještine iz područja jakih alkoholnih pića, vina, koktela, kulinarstva i psihologije potrošača.

Polaznici će dobiti pristup video predavanjima od najboljih iz svake kategorije, a za praktično rješavanje zadataka i testiranje teorijskog znanja bit će uključeni u Badel Masterclass online platformu.

Majstor iz područja jakih alkoholnih pića je osvajač 4 titule hrvatskog prvaka u flairu – Mario Majcen. Ivan Saric predavač je u kategoriji psihologija potrošača. Za područje kulinarstva zadužen je renomirani kuhar David Skoko. Darko Lugarić, osvajač titule najboljeg sommeliera kontinentalne Hrvatske, podijelit će teorijska i praktična znanja iz područja vina. Impresivnim predavačima priključit će se i stručnjaci kao što su Mia Markač, Mladen Zrno, Vesna Jurak i mnogi drugi.

Svi zainteresirani za besplatne radionice moraju se prijaviti do 28.4., a početak predavanja planiran je 04.05.2020. Više saznajte OVDJE

Foto: Pexels.com

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN