Jučer sam objavio priču oko Šibenske „mesne plate“, no kako se ispostavilo ne radi se o mesnoj plati nego o crvenom pijat-u, koju na Baroneu gosti mogu degustirati za 75 kuna, a zapravo je degustacijsko jelo sastavljeno od šest autohtonih namirnica koje su proizveli lokalni proizvođači prenosi portal ŠibenikIN
Za portal ŠibenikIN izjavu je dala Vera Jergović Bolanča iz Muzeja grada Šibenika, koji...
Za nastavak čitanja pretplatite se na portal HrTurizam
Pretplatom dobivate mogućnost svaki dan čitati turističke poslovne vijesti, priče, trendove, analize, intervjue i kolumne iz hrvatskog turističkog poslovnog sektora.
Iza svakog autorskog članka stoje godine i godine iskustva, učenja te sati i sati provedeni u istraživanju, edukaciji i produkciji sadržaja.
Sve s ciljem kako bi vam isporučili potpune i provjerene informacije te donijeli širi kontekst turističkih vijesti i trendova.
To je vrijednost koju isporučujemo. Mi ćemo za tu vrijednost i dalje isporučivati kvalitetne turističke informacije kroz minimalno 1728 članaka godišnje.
HrTurizam - vaš izvor informacija iz poslovnog svijeta hrvatskog turizma.
Pretplatite se na sadržaj vodećeg turističkog b2b medija u Hrvatskoj.
Već imate korisnički račun?
Prijavi se
Premium