Od sljedećeg ljeta uvode se svakodnevni letovi između Dubrovnika i Philadelphie

Zahvaljujući pregovorima između Zračne luke Dubrovnik i American Airlinesa, Hrvatska je preko Zračne luke Dubrovnik nakon dugih 28 godina ponovno izravno povezana sa Sjedinjenim Američkim Državama. I to tri...

Zahvaljujući pregovorima između Zračne luke Dubrovnik i American Airlinesa, Hrvatska je preko Zračne luke Dubrovnik nakon dugih 28 godina ponovno izravno povezana sa Sjedinjenim Američkim Državama. I to tri puta tjedno, sve do 29. rujna 2019.

Sada je kako piše Dubrovački vjesnik, Američki avioprijevoznik American Airlines najavio kako će od 1. lipnja sljedeće godine uvesti svakodnevne povratne letove između Philadelphie i Dubrovnika.

American Airlines Boeing 767-300

Lani je Hrvatsku posjetilo 20% više Amerikanaca nego godinu prije, a prostor za rast je velik. A svakako jedan od činjenica koju moramo iskoristiti je kako je upravo Dubrovačka Repubika prva priznala SAD. A znamo kako su amerikanci domoljubni te povezani s svojom zastavom i himnom.

Philadelphia je najveće američko čvorište na sjeveroistoku Sjedinjenih Država s preko 420 dnevnih letova u više od 120 odredišta diljem SAD-a, Kanade, Meksika i Kariba.

Povezane vijesti: