Otvoren poziv za prijavu kandidatura za dodjelu nagrade Zlatna koza-Capra d’oro 2021.

Turistička zajednica Istarske županije objavila je poziv za nominacija povodom tradicionalne dodjele godišnje nagrade Zlatna koza – Capra d’oro 2021. Turistička zajednica Istarske županije dodjeljuje jednu nagradu Zlatna koza...

Turistička zajednica Istarske županije objavila je poziv za nominacija povodom tradicionalne dodjele godišnje nagrade Zlatna koza – Capra d’oro 2021.

Turistička zajednica Istarske županije dodjeljuje jednu nagradu Zlatna koza – Capra d’oro kao glavnu nagradu i četiri plakete najboljima u svakoj od objavljenih kategorija. Nagrade se dodjeljuju pojedincu ili skupini za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, posebno na području unaprjeđenja proizvoda i području turističke promocije za aktivnosti, proizvode i projekte s područja Istarske županije. 

Na ovaj način, Turistička zajednica želi odati priznanje idejama, projektima i aktivnostima koje su svojom originalnošću i značajem doprinijele jačanju Istre kao vrlo atraktivne turističke destinacije te motivirati javni i privatni turistički sektor uz pružanje poticaja za daljnji uspješan rad.

Natjecati se mogu pravne i fizičke osobe iz privatnog i javnog sektora za projekte, proizvode ili aktivnosti realizirane tijekom posljednja 24 mjeseca, odnosno u 2020. i 2021. godini. Rok za prijavu je 31.10.2021..

Sve informacije o prijavi saznajte OVDJE

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN