Otvorene prijave za nagradu Zlatna koza-Capra d’oro

Turistička zajednica Istarske županije objavila je poziv za dostavu nominacija za dodjelu već prestižne nagrade Zlatna koza – Capra d’oro. Nagrađuju se istaknuti pojedinci kao i najbolji projekti ili...

Turistička zajednica Istarske županije objavila je poziv za dostavu nominacija za dodjelu već prestižne nagrade Zlatna koza – Capra d’oro.

Nagrađuju se istaknuti pojedinci kao i najbolji projekti ili aktivnosti na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, a posebno na području unapređenja proizvoda i turističke promocije i to u kategorijama evenata, inovativnih proizvoda, turističkih proizvoda i vizualnih komunikacija.

Poziv za dodjelu godišnje nagrade Turistička zajednica Istre otvara već tradicionalno u povodu obilježavanja Svjetskog dana turizma, a nagrada se dodjeljuje na susretu turističkih djelatnika Istre koji se održava koncem godine.Na ovaj način, Turistička zajednica želi posebno motivirati i javni i privatni turistički sektor s ciljem poboljšanja kvalitete promocije destinacije i poticanje uvođenja inovacija te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji Istre.

Detaljnije informacije o nagradi potražite na web stranici www.istra.hr/zlatna-koza

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN