Pečenje pekmeza kao turistički proizovd

Poznato je kako je Lika, osim krumpira i sira škripavca, domovina šljive i ličke šljivovice. Upravo na tom tragu, 20. rujna 2018. u Ličkoj kući u Naci...

Autor:  Goran Rihelj

25. rujna 2018.
Poznato je kako je Lika, osim krumpira i sira škripavca, domovina šljive i ličke šljivovice. Upravo na tom tragu, 20. rujna 2018. u Ličkoj kući u Nacionalnom parku Plitvička jezera održano je pečenje pekmeza od šljive te degustacija domaćih štrudli punjenih nadjevom od šljiva, knedli punjenih domaćim šljivama, palačinki s pekmezom od šljiva, buhtli, pita sa šljivama te ličke šljivovice sa zaštićen...
Već imate korisnički račun? Prijavi se
Premium

Autor:  Goran Rihelj

25. rujna 2018.