Riznica Međimurja u 3D animaciji

Međimurska županija dobila je još jedan suvremeni turističko-kulturni sadržaj. Prije oko dva tjedna, svoja vrata građanima je otvorila Riznica Međimurja, muzej nematerijalne baštine koji predstavlja povijesno blago i tradicijske vrijednosti međimurskog...

Međimurska županija dobila je još jedan suvremeni turističko-kulturni sadržaj. Prije oko dva tjedna, svoja vrata građanima je otvorila Riznica Međimurja, muzej nematerijalne baštine koji predstavlja povijesno blago i tradicijske vrijednosti međimurskog kraja. 

Atraktivan, multimedijalni i interaktivni postav muzeja podijeljen je u dvije glavne cjeline koje nude spoj povijesne i kulturne baštine s najmodernijom tehnologijom. Od 3D mappinga, holograma, 4D doživljaja, “živih” lutka itd..

Sada je objavljen promo film o Riznici Međimurja, a koji je u cijelosti rađen u 3D tehnici. Novi način promocije, a kadrovi su naravno dio i stalne multimedijalne izložbe u muzeju. Zanimljiv način promocije i odličan primjer kako iskoristiti materijale na različite načine.

Također, objavljen je i trailer u trajanju 1:30 min, a koji je najava dokumentarnog filma koji će uskoro imati premijeru na HRT-u. Sve u svemu, odlična zaokružena priča, komunikacije i promocije. Kao i primjer, kako ne treba sve adute ispucati odmah na otvorenju. Dapače, važan je i nastavak ili ekstenzija priče nakon otvorenja.

Više o Riznici Međimurja saznajte u prilogu.

Međimurje dobilo novi prvorazredan turističko-kulturni sadržaj: Otvoren muzej nematerijalne baštine – Riznica Međimurja

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN