Ryanair: Najviše rezervacija prema Hrvatskoj dolazi iz Belgije, Italije i Švedske

“Međunardona odredišta Ryanair-a jamstvo su da će Zagreb biti povezan s ključni europskim destinacijama, kao i da će hrvatski građani moći putovati po povoljnijim cijenam s obzirom na to...

Međunardona odredišta Ryanair-a jamstvo su da će Zagreb biti povezan s ključni europskim destinacijama, kao i da će hrvatski građani moći putovati po povoljnijim cijenam s obzirom na to da je Ryanair prvi niskotarfini avio prijevoznik koji doalzi u Zagreb“, istaknula je jučer za HRT, komunikacijska menadžerica Ryanaira za srednju i istočnu Europu i Balkan, Olga Pawlonka.

Tako dodala je kako su oduševljeni rezervacijama u manje od mjesec dana od kada smo najavili dolazak u Zagreb. “Najviše rezervacija čine stranci, točnije 90% rezervacija čine strani putnici. Prije svega najviše Belgijci, Talijani i Šveđani”

Podsjetimo, najpoznatiji niskotarifni avioprijevoznik, irski Ryanair, objavio je kako dolazi u Zagreb. Prema najavi Ryanair će Zagreb povezivati s ukupno 12 europskih destinacija: Brussels, Dortmund, Frankfurt, Karlsruhe, Memmingen, Milano, Rim, Podgorica, Oslo, Göteborg, Pariz i London, a ponuda je već vidljiva na službenim stranicama avioprijevoznikaPrvi let za Brussels najavljen je za 4. srpnja, a najavljeno je ukupno 36 letova tjedno iz Zagreba, dok se cijene povratnih karata kreću već od 30 eura.

Također, nakon dolaska u Zagreb, Ryanair najavio je i ponovno otvaranje baze u Zračnoj luci Zadar.

Tako će ovo ljeto Zadar povezivati s europkim destinacijama sa čak 34 linije, od koji je 17 novih. S dva bazna zrakoplova, na čak 78 tjednih letova, povezivat će Zadar sa 37 odredišta od kojih je čak 17 novih čime će putnici imati mogućnost odabira brojnih europskih odredišta od srpnja 2021.

Tijekom ljetne sezone u Hrvatskoj očekuje se više od 180 aviolinija

Prema analizi trenutno aktivnih, ali i najavljenih aviolinija, koju je napravila Hrvatska turistička zajednica, u ljetnoj sezoni 2021. prema Hrvatskoj u najavi je prometovanje više od 180 aviolinijaNajveći broj avio linija očekuje se s tržišta Velike Britanije, Njemačke, Francuske i Poljske.

Foto: Ryanair

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN