Saznajte ključne odlike turističkog prometa na značajnijim emitivnim tržištima 2017

Ključne odlike turističkog prometa na značajnijim emitivnim tržištima donosi nam važna i zanimljiva istraživanja i zaključke kao i dodatne profile tržišta. Zanimljivo kako ljetna sezona kao vrijeme putovanja se...

Ključne odlike turističkog prometa na značajnijim emitivnim tržištima donosi nam važna i zanimljiva istraživanja i zaključke kao i dodatne profile tržišta. Zanimljivo kako ljetna sezona kao vrijeme putovanja se najčešće spominje u Njemačkoj, Italiji i Poljskoj, dok Britanci uglavnom pričaju o predsezoni.

Materijal pruža sažete ključne informacijama o odlikama pojedinih emitivnih tržištima (uz određene varijacije u pogledu obuhvata podataka s obzirom na relevantnost pojedinog tržišta za turistički rezultat naše zemlje, ali i s obzirom na opću dostupnost podataka o tržištu), s ciljem podrške procesima donošenja odluka o poslovnim/marketinškim ulaganjima svih subjekata koji posluju u turizmu. U okviru analize, tržišta su poredana abecednim redoslijedom.

Naredni pregled ključni emitivnih tržišta sačinjen je temeljem podataka iz različitih relevantnih i provjerenih domicilnih i međunarodnih izvora, kao i podataka pribavljenih u okviru tržišnih istraživanja koja je provela Hrvatska turistička zajednica.“ ističu iz HTZ-a. Svakako dobro proučite sve analize i rezultate istraživanja, kao i profile tržišta jer nemaju svi gosti iste navike, želje i potrebe.

Prilog: Ključne odlike turističkog prometa na značajnijim emitivnim tržištima

Povezana vijest: HTZ objavio novo izdanje “Profili tržišta” za 2016.

Povezane vijesti: