"Simply the best 2022." - dvije nagrade otišle na rivijeru Crikvenica

TZ Grada Crikvenice dobitnica je nagrade za kontinuirani i kreativni pristup oblikovanju i razvoju novih turističkih proizvoda, a druga nagrada otišla je restoranu "Burin" u Crikvenici

Autor:  HrTurizam.hr

30. studenoga 2022.

U okviru poslovno-turističke burze Put, kojoj je ove godine domaćin bila Turistička zajednica Zagrebačke županije, i koja je u Velikoj Gorici okupila više od 180 sudionika iz pet država, na prigodnoj svečanosti u hotelu "Garden Hill" dodijeljene su godišnje nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i burze Put.

Dvije nagrade su otišle na rivijeru Crikvenica, koja je prošle godine bila grad-domaćin istom događaju.

Turistička zajednica Grada Crikvenice dobitnica je posebne nagrade za kontinuirani i kreativni pristup oblikovanju i razvoju novih turističkih proizvoda koji oplemenjuju i sadržajno upotpunjuju turističku ponudu destinacije – destinacija obale. Druga nagrada otišla je restoranu "Burin" u Crikvenici u kategoriji "Restorani".

Simply the best crikvenica 2022

Osim dodjele nagrada, koja je bila kao šlag na torti, i radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika.

Autor:  HrTurizam.hr

30. studenoga 2022.