Turistički vodiči Splita na 12 svjetskih jezika poslali poruku turistima

Turistički vodiči Splita iz Društva turističkih vodiča Split, unatoč neizvjesnosti vlastitog poslovanja, u sklopu kampanje Turističke zajednice grada Splita  #TogetherInSplit poslali su poruku zajedništva i to na znakovnom jeziku...

Turistički vodiči Splita iz Društva turističkih vodiča Split, unatoč neizvjesnosti vlastitog poslovanja, u sklopu kampanje Turističke zajednice grada Splita  #TogetherInSplit poslali su poruku zajedništva i to na znakovnom jeziku te 12 svjetskih jezika- engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, španjolskom, norveškom, poljskom, ruskom, japanskom, kineskom, grčkom i portugalskom.

Video porukom vodiči su pozvali turiste da ostanu odgovorni kako bi se što prije mogli družiti u Splitu i uživati u prirodnim i kulturnim ljepotama Splita.

Hvala našim turističkim vodičima koji su najbolji ambasadori turizma grada te informiranjem i pričanjem zanimljivih priča o Splitu pružili nezaboravno iskustvo brojnim turistima” istaknula je Alijana Vukšić, direktorica TZ Splita.

Povezane vijesti: