TZ Novalje poziva legalne iznajmljivače da se prijave za cijepljenje

Turistička zajednica Novalje poziva sve registrirane iznajmljivače koji se žele cijepiti protiv COVID-19 da im se obrate i prijave u Turističku zajednicu grada Novalje. “Zainteresirane iznajmljivače molimo da nam...

Turistička zajednica Novalje poziva sve registrirane iznajmljivače koji se žele cijepiti protiv COVID-19 da im se obrate i prijave u Turističku zajednicu grada Novalje.

Zainteresirane iznajmljivače molimo da nam svoje podatke dostave osobnim dolaskom u TIC uz predočenje osobne iskaznice ili putem e-maila na info@visitnovalja.hr do 10.svibnja 2021.godine” ističu iz TZ Novalje.

Traženi podaci za dostavu: ( Ime i prezime osobe, Datum rođenja, OIB, MBO (Matični broj osiguranika HZZ), Mjesto rada/Grad/Općina, Poštanski broj, Broj mobitela, Adresa e-pošte )

Uz iznajmljivače, popis za cijepljenje ugostitelja radilo je udruženje obrtnika ( HOK ) dok su hoteli i kampovi evidentirani kroz Hrvatsku gospodarsku komoru ( HGK ) i druge strukovne turističke udruge.

Također, Grad Novalja u suradnji s Turističkom zajednicom za predstojeću turističku sezonu osigurat će dva punkta za testiranje turista na Covid19. Trenutno postoji jedan punkt za testiranje, a za turističku sezonu pripremaju još dvije lokacije tj. dva mobilna punkta.

Time će se pridonijeti sigurnosti turista, ali i domicilnog stanovništva. Naporima gradske uprave u realizaciji ove ideje slogani Hrvatske turističke zajednice Safe stay in Croatia i Hrvatska, vaša sigurna destinacija! u Novalji će sigurno vrijediti!“, ističu iz grada Novalje.

Foto. TZ Novalja

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN