U tijeku radovi na sanaciji pojedinih dionica autocesta, usporen promet

Nakon turističke sezone počeli su intenzivni radovi na sanaciji pojedinih dionica autocesta, a koje mogu utjecati ili utječu na usporen promet, javljaju iz Hrvatskih autocesta. U zoni odmorišta Marune...

Nakon turističke sezone počeli su intenzivni radovi na sanaciji pojedinih dionica autocesta, a koje mogu utjecati ili utječu na usporen promet, javljaju iz Hrvatskih autocesta.

U zoni odmorišta Marune na autocesti A1 Zagreb – Split (između čvora Sveti Rok – čvora Maslenica), u smjeru Dubrovnika od danas je promijenjena privremena regulacija prometa. Zbog opsežnih radova sanacije usjeka za promet su zatvorene vozna i zaustavna traka, a promet se vodi preticajnom trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h. Planirani završetak radova je do kraja prosinca ove godine.

Na autocesti A4 Zagreb – Goričan između čvora Ludbreg i čvora Varaždin u smjeru Goričana izvode se radovi sanacije mosta Plitvice zbog čega je promet preusmjeren na kolnik u smjeru Zagreba. Promet se vodi dvosmjerno za svaki smjer jednom prometnom trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h. Zbog ovakve regulacije za sav promet zatvoreno je odmorište Varaždin u smjeru Goričana. Planirani završetak radova je do sredine prosinca ove godine. 

Foto: HAC

Povezane vijesti: